20240205_123739_utæt rør

Hvad graver de efter?

Der er gravearbejde i gang mellem beboerhuset og nr. 75 i den nederste gård. Fruehøjgaard forsøger at fixe et brud på det varme vandrør. Vi har haft problemer med varmt vand i den kolde hane i beboerhuset i noget tid nu.

Lad endelig arbejdsfolkene gøre deres arbejde så vi kan komme tilbage til normalen. Hvis I har spørgsmål eller bekymringer omkring deres arbejde, så kontakt os i bestyrelsen.

Tak for jeres tålmodighed med det her problem.

Opdateret 23. marts 2024 – kl. 22.17

Det er gået rigtigt hurtigt, siden håndværkerne endelig kom i gang med beboerhuset. Rørskaden er allerede udbedret. Nu mangler vi så terrassen, fliserne og en lem i gulvet indendørs. Derefter skal der gøres grundigt rent efter arbejdet. Og SÅ kan vi vende tilbage til normalen! 💁🎵🎶

Opdateret 15. februar 2024 – kl. 11.10

Rørskaden er nu undersøgt, og planen for udbedring af rørskaden er på plads. Der er lavet en aftale med en tømrer, som skal lave en lem i gulvet indenfor døren. Derfor er der fortsat lukket for varmen i beboerhuset indtil videre. Der er pt. ingen tidshorisont.

Opdateret 6. februar 2024 – kl. 15.20

Beboerhuset holder pause

På grund af en større lækage på fjernvarmerørene, der forsyner beboerhuset med varme, vil alle fælles aktiviteter i beboerhuset holde pause fra i morgen efter caféen. 

Arbejdet vil foregå både inde og udenfor huset, og vi er derfor nødt til at aflyse indtil videre! Det gælder fællesspisning fredag og caféen onsdag og søndag samt desværre også de aktiviteter, som Mette Lund Simonsen står bag. Vi beklager meget beslutningen.

Vi opdaterer så snart vi har mere information om en konkret tidshorisont på arbejdet. Alle er velkomne til at stille spørgsmål i caféen i morgen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Børglumparken