En fejring af de ingredienser, vi sanker lokalt, og som bringer naturens smag ind i vores køkkener

Om mad fra naturen

2024-08-20 Ananasæbler

Æbler lige til at plukke

Frugttræerne er fyldt med æbler lige nu!…
Indkøb af planter til skovhaven

Lyngplanter i skovhaven

Bunden i skovhaven har en PH-værdi på 6 og derfor for basisk i forhold til…
Havedag lørdag

Græsset i skovhaven, hvad med den?

Vi introducerer havedage for alle interesserede i den grønne dagsorden…
Rabarberplante fra grøntsagshaven

Rabarber

Forskellige sorter tilbyder kreativitet i køkkenet, fra desserter til drikke…
Skovhaven ved aftentid maj 2024

Havedage

Vi introducerer havedage for alle interesserede i den grønne dagsorden…
germany-4657361_1920_edited

Malk en ko og kram en gris

Biodiversitet og dyrevelfærd i dansk landbrug er nu officiel politik i Bæredygtigt Landbrug…
Hjemmelavet rabarbersirup og myntesukker mm.

Hvad er egentlig ultraforarbejdede fødevarer

Alle taler om skaderne fra ultraforarbejdede fødevarer, men ved du, hvad det er?…
Indkøb 2024

Skovhavens Venner

Fællesskab, natur og bæredygtighed forenet i vores venskabsforening…
Skvalderkål

Skvalderkål

Skvalderkål slås alle haveejere med. Den er samtidig også en lækker ingrediens…
Sankthansurt

Sankthansurt

Sankthansurt smager forfriskende af ærter…
Ramsløg

Ramsløg

Ramsløg er en meget populær spise og har smagen af hvidløg…
Løgkarse 02

Løgkarse

Løgkarse er der meget af i naturhegnet lige nu….